Sunday, February 19, 2017

Taas yksi viikko takana

Torstaina oli taas hieman turha päivä töissä, pomo oli vissiin käymässä jossain myymälöissä tai jotain vastaavaa, koska häntä ei pahemmin näkynyt. Eipä kyllä myöskään kertonut minne oli menossa, että tämä myymälöissä käyminen on vaan arvaus, joka perustuu siihen missä hän yleensä on ollut silloin kun ei ole ollut paikalla.

Perjantaina aamusta ei ollut töissä jälleen kerran mitään tekemistä. Kävimme kyselemässä pomolta, että mitä voisimme tehdä ja hän sanoi että antaa kohta jotain tekemistä. No se kohta olikin sitten noin kolme tuntia ennen kuin saimme ensimmäisen tehtävän. Piti säätää Raspberry Pi 3:een vielä semmoinen että se pyörittäisi videoita YouTubesta, mutta niin että luomme itse playlistin missä on tiettyjä videoita. Kun tämä oli saatu tehtyä niin piti asentaa siihen Kodi niminen videontoisto-ohjelma ja sillä laittaa sitten videoita pyörimään niin local SD-kortilta kuin myös YouTubesta. Se oli kyllä ihan mielenkiintoinen projekti, harmi että meni niin kauan saada se. Pomo sanoi että maanantaina hänellä olisi meille taas jotain uutta tekemistä. Katsotaan.

Säät ovat taas olleet tosi hyvät joka päivä paitsi tänään on aika pilvistä ja ei mitenkään kauhen lämmintä. Aika paljon tullut käveltyä kaupungilla ja tullut ihmeteltyä maisemia.

-Thomas

No comments:

Post a Comment