Tuesday, February 28, 2017

Helmikuun loppu

Tässä on maanantai ja tiistai mennyt ihan suhteellisen hyvissä merkeissä töissä. Pitää nyt laittaa ihan kauppaan asti menevä NAS toimivaksi, eilen saatiin siihen Debian asennettua ja tämä päivä on oikeastaan mennyt sen konfiguroimisessa. Samalla on tullut asennettua muutama kone käyttökuntoon, kun ensi viikolla jossain päin avataan uusi kauppa ja sinne pitää saada koneet valmiiksi. Suhteellisen nopeasti siis jo nämä kaksi mennyt päivää, viimeistä viikonloppua kohti ryömiskellään.

Viikonloppuna täällä Bilbaossa oli sitten karnevaalit. Sinnehän sitten piti ihan naamiaisasussa lähteä, ettei vain erottuisi joukosta! Oli kyllä semmoista menoa, että huh huh. Hauskaa oli. Oltiin koko porukalla aika myöhään iltaan kaupungilla ihmettelemässä meininkiä. Osa oli vähän vähemmän aikaa ja osa oli sitten ihan melkeinpä aamuun asti. Tutustuttiin siellä myös toisiin tyyppeihin, jotka ovat suomesta suorittamassa TOPpia. Oli ihan mukava jutella suomea "tuntemattomille" jossei muuten niin ihan vaan vaihteluksi.

Säät on ollut mukavat taas todella pitkään, semmoista keskimäärin +15 astetta ja aurinkoista, paitsi luonnollisesti tänään on ollut kylmä ja satanut melkeinpä koko päivän putkeen. Huomiseksi luvattu vissiin taas lämmintä, että pitää toivoa sateen loppumista. Katsotaan!

-Thomas

No comments:

Post a Comment