Monday, January 30, 2017

Neljännen viikon alku

Ollaan jo neljättä viikkoa töissä. Aika nopeesti menny aika, vaikka tylsää aluksi olikin. Tänään jatkettiin tuota Raspbianin asennusta, koska vaikuttaa siltä, että joka kerta kun saamme tietyn asian toimimaan, niin jokun muu ongelma tuleekin esiin. Asensimme käyttöjärjestelmän valehtelematta melkein 10 kertaa uudestaan, koska jossain vaiheessa se lakkasi aina toimimasta. Aika ammattilaisia meistä kyllä varmasti tulee tuon Linuxinkin kanssa työharjoittelun loppuun mennessä. Meille ei vieläkään oikeastaan hirveästi mitään jutella töissä, muuta kun satunnainen "Hola", mutta onneksi tullaan vieläkin toistemme kanssa toimeen.

Täällä on ollu todella hyvät ilmat tässä muutaman päivän ajan, ja tänäänki foreca ainakin ennusti, että jopa 19 asteeseen nousis, joka on kyllä ihan mahtava Suomeen verrattuna.

Työmatkahan on vieläkin sama, mutta siihen on jotenkin tottunut, eli se ei niin hirveen pitkältä itseasiassa enää edes tunnu. Kokonaisuudessaan tästä Bilbaosta alkaa olla sen verran hyvä kuva, että tuntuu jo vähän kotoisammalta olla täällä.

Arttu

No comments:

Post a Comment